www.dvetu.cz
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
17.12.2020
TUTUbagy, co to vlastně je a proč je musíte mít?
Nepromokavé taštičky jsem objevila na mateřské, ale bohužel mě množství na trhu a jejich design moc neoslovili, tak jsem se rozhodla je začít vyrábět ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
14.03.2021
Otestovali jsme pro vás Test č. 1: test značek
Otestovali jsme pro Vás Po několika týdenním testování různých triček, polokošil a šatů, jsme pro vás vybrali 4 značky, které budou na našem webu dlo... číst celé
17.12.2020
Jak jsem si udělala pořádek v "Ekoreceptáři"
Co je vlastně dlouhodobě udržitelná móda? No představu mám asi každý, ale ono je to trochu víc než jsem si původně myslela….a protože myslet znamená h... číst celé
Zobrazit všechny články
Užijte si nakupování tak, jako my si úžíváme tvoření
Dvetu.cz na Firmy.cz
 

Možnosti dopravy:

Osobní odběr možný po domluvě

 

Tutbagy jsou k dostání i v obchodě Babočka v Uh. Hradišti.

Platební možnosti:

  • platba na dobírku
  • platba na účet
  • online platby pro nás zajišťuje platební brána ComGate.
  • platby-podpora@comgate.cz
  • Tel:  +420 228 224 267

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Kristýna Vaverková, DvěTu, se sídlem v Uh.Hradišti IČ 87222621 zapsané v živnostenském rejstříku města Uherské Hradiště, pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.dvetu.cz (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Otestovali jsme pro vás Test č. 1:  test značek
14.03.2021
Otestovali jsme pro vás Test č. 1: test značek
Otestovali jsme pro Vás Po několika týdenním testování různých triček, polokošil a šatů, jsme pro vás vybrali 4 značky, které budou na našem webu dlo... číst celé
Jak jsem si udělala pořádek v "Ekoreceptáři"
17.12.2020
Jak jsem si udělala pořádek v "Ekoreceptáři"
Co je vlastně dlouhodobě udržitelná móda? No představu mám asi každý, ale ono je to trochu víc než jsem si původně myslela….a protože myslet znamená h... číst celé
TUTUbagy
17.12.2020
TUTUbagy
Co, kdy, jak a proč vznikly? No bylo to nějak takto: číst celé

Informace pro zákazníky
 
Kde nás najdete

Zatím fungujeme jen přes e-shop, ale pokud nám i nadále zachováte svou přízeň, budeme pracovat na tom, abychom se potkali k v kamenné prodejně :)
Kdo je ale zvědavý, tak pracujeme a tvoříme v Uherském Hradišti.

Kontakty
Logo
www.dvetu.cz
DveTu
DveTu
TuTu 2021 © Všechna práva vyhrazena / Design Michal Malina
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz